| Název předmětu | Management of Chemical and Food Industries |
|---|---|
| Kód předmětu | KEMCH/C923A |
| Organizační forma výuky | Přednáška |
| Úroveň předmětu | nespecifikována |
| Rok studia | nespecifikován |
| Semestr | Letní |
| Počet ECTS kreditů | 5 |
| Vyučovací jazyk | Angličtina |
| Statut předmětu | nespecifikováno |
| Způsob výuky | Kontaktní |
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
| Doporučené volitelné součásti programu | Není |
| Dostupnost předmětu | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
| Vyučující |
|---|
|
| Obsah předmětu |
|
1. Management 2. Rozhodování, vícekriteriální rozhodování 3. Strategický Management 4. Marketing Management 5. Projektový Management 6. Supply Chain Management 7. Personální Management 8. Controlling
|
| Studijní aktivity a metody výuky |
| nespecifikováno |
| Výstupy z učení |
|
Cílem předmětu je seznámit studenty se základním rozsahem managementu podniků chemického a potravinářského průmyslu
Posluchač po absolvování předmětu je schopen orientace v ekonomických a ekonomicko-manažerských znalostech potřebných pro management chemických výrob. |
| Předpoklady |
|
Předpokladem pro studium předmětu jsou znalosti matematiky, podnikové ekonomiky a podnikového managementu
|
| Hodnoticí metody a kritéria |
|
Písemná zkouška
Písemná zkouška |
| Doporučená literatura |
|
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr |
|---|