Kód předmětu Název předmětu | |||
---|---|---|---|
Semestr | Vyučovací jazyk | Počet ECTS kreditů | |
KALCH/C012A | Chemometrics I | ||
Zimní | Angličtina | 5 | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům | |||
KALCH/C013A | Chemometrics II | ||
Letní | Angličtina | 5 | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům | |||
KALCH/C364 | Základy toxikologie pro potravináře | ||
Letní | Čeština | 5 | |
KALCH/C365 | Základy výživy a výživová politika | ||
Letní | Čeština | 5 | |
KALCH/C608 | Fyziologie výživy a hygiena potravin | ||
Zimní | Čeština | 2 | |
KALCH/C868 | Statistické zpracování experiment. dat | ||
Letní | Čeština | 5 | |
KALCH/C880 | Senzorická analýza potravin | ||
Letní | Čeština | 5 | |
KBBV/C384 | Obecná mikrobiologie | ||
Zimní | Čeština | 5 | |
UECHI/CD03 | Chemical Engineering | ||
Zimní | Angličtina | 5 | |
UECHI/C505 | Procesy a zařízení potravinářských výrob | ||
Letní | Čeština | 7 | |
UECHI/C944 | Jakost a zpracování laboratorních dat | ||
Zimní | Čeština | 6 | |
UCHTML/C077 | Nadmolekulární chemie | ||
Zimní | Čeština | 2 |