Práce se zabývá problematikou řízení zásob v restauraci rychlého občerstvení KFC Stannifer - zabývá se skladováním, inventarizací a objednáváním zásob. Na základě analýzy současného stavu a studia dostupných pramenů je jejím cílem nalézt slabé stránky systému řízení zásob v restauraci, navrhnout možnosti zlepšení a popsat, jaké přínosy tato zlepšení budou mít.
Anotace v angličtině
This work engages in the issue of the inventory management in the KFC restaurant Stannifer - engages in storing, stock taking and purchasing of supplies. Its task is, on the basis of the analysis of the current state and the study of the accessible sources, to find the weaknesses of the inventory management of the restaurant, suggest the possibilities of improvements and describe their benefits.
Klíčová slova
inventarizace, KFC, nákup, řízení zásob, skladování
Práce se zabývá problematikou řízení zásob v restauraci rychlého občerstvení KFC Stannifer - zabývá se skladováním, inventarizací a objednáváním zásob. Na základě analýzy současného stavu a studia dostupných pramenů je jejím cílem nalézt slabé stránky systému řízení zásob v restauraci, navrhnout možnosti zlepšení a popsat, jaké přínosy tato zlepšení budou mít.
Anotace v angličtině
This work engages in the issue of the inventory management in the KFC restaurant Stannifer - engages in storing, stock taking and purchasing of supplies. Its task is, on the basis of the analysis of the current state and the study of the accessible sources, to find the weaknesses of the inventory management of the restaurant, suggest the possibilities of improvements and describe their benefits.
Klíčová slova
inventarizace, KFC, nákup, řízení zásob, skladování
Úvod
1. Charakteristika procesů nákupu a skladování ve firmě
2. Analýza současného stavu nákupních a skladovacích procesů v provozovně
KFC STANNIFER
3. Návrhy a doporučení na změny nákupních a skladovacích procesů
Závěr
Zásady pro vypracování
Úvod
1. Charakteristika procesů nákupu a skladování ve firmě
2. Analýza současného stavu nákupních a skladovacích procesů v provozovně
KFC STANNIFER
3. Návrhy a doporučení na změny nákupních a skladovacích procesů
Závěr
Seznam doporučené literatury
dle pokynů vedoucího práce
Seznam doporučené literatury
dle pokynů vedoucího práce
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Student přednesl ucelenou a logicky uspořádanou obhajobu své bakalářské práce. V ní dokázal přesvědčivým způsobem obhájit závěry svých řešení. U doplňkových otázek prokázal schopnost logického myšlení, pohotové reakce, jasného a srozumitelného vysvětlení.