Bakalářská práce se zabývá zdravou výživou. V úvodní části je popsána charakteristika zdravé výživy a moderní výživové směry. Hlavní náplň práce tvoří rozbor jednotlivých složek výživy a metabolismus makroživin. V poslední části je zmíněna důležitost pitného režimu a faktory ovlivňující výživu.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis deals with healthy eating. In the introductory part is described the characteristics of healthy eating and modern nutritional directions. The main content of the work constitute analysis of individual nutritional components and metabolism of macronutrients. The last part mentions the importance of staying hydrated and factors influencing the nutrition.
Bakalářská práce se zabývá zdravou výživou. V úvodní části je popsána charakteristika zdravé výživy a moderní výživové směry. Hlavní náplň práce tvoří rozbor jednotlivých složek výživy a metabolismus makroživin. V poslední části je zmíněna důležitost pitného režimu a faktory ovlivňující výživu.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis deals with healthy eating. In the introductory part is described the characteristics of healthy eating and modern nutritional directions. The main content of the work constitute analysis of individual nutritional components and metabolism of macronutrients. The last part mentions the importance of staying hydrated and factors influencing the nutrition.
1. Vypracovat teoretickou rešerši týkající se zdravé výživy.
2. V úvodu charakterizovat jednotlivé výživové směry.
3. V dalších kapitolách uvést základní informace o jednotlivých složkách stravy, popsat jejich význam a zdroje v potravě.
4. Popsat metabolismus základních živin.
5. V závěru krátce zmínit faktory ovlivňující výživu.
Zásady pro vypracování
1. Vypracovat teoretickou rešerši týkající se zdravé výživy.
2. V úvodu charakterizovat jednotlivé výživové směry.
3. V dalších kapitolách uvést základní informace o jednotlivých složkách stravy, popsat jejich význam a zdroje v potravě.
4. Popsat metabolismus základních živin.
5. V závěru krátce zmínit faktory ovlivňující výživu.
Seznam doporučené literatury
-
Seznam doporučené literatury
-
Přílohy volně vložené
1 CD ROM
Přílohy vázané v práci
schémata
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
1. Prezentace výsledků bakalářské práce.
2. Diskuze k posudku vedoucího bakalářské práce.
3. Studentka zodpověděla všechny dotazy a připomínky k bakalářské práci.