Tato bakalářská práce se zabývá analýzou složení mléka kravského a jeho rostlinných alternativ. V bakalářské práci je popsán obsah kravského mléka, technologicky významné vlastnosti mléka a jejich analýza, složení rostlinných nápojů a srovnání jejich složení s kravským mlékem.
Anotace v angličtině
My bachelor's degree work is about analysis of the cow's milk and it's plant-based alternatives. In my work I tell about substances of the cow's milk, technologically important charakteristics of the milk, analysis, structure of plant-based drinks and comparison it's charakteristics with cow's milk.
Klíčová slova
Kravské mléko, alternativy mléka, rostlinné nápoje, technologicky významné vlastnosti mléka
Klíčová slova v angličtině
Cow milk, alternatives to milk, plant-based drinks, technologically important charakteristics of the milk
Rozsah průvodní práce
-
Jazyk
CZ
Anotace
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou složení mléka kravského a jeho rostlinných alternativ. V bakalářské práci je popsán obsah kravského mléka, technologicky významné vlastnosti mléka a jejich analýza, složení rostlinných nápojů a srovnání jejich složení s kravským mlékem.
Anotace v angličtině
My bachelor's degree work is about analysis of the cow's milk and it's plant-based alternatives. In my work I tell about substances of the cow's milk, technologically important charakteristics of the milk, analysis, structure of plant-based drinks and comparison it's charakteristics with cow's milk.
Klíčová slova
Kravské mléko, alternativy mléka, rostlinné nápoje, technologicky významné vlastnosti mléka
Klíčová slova v angličtině
Cow milk, alternatives to milk, plant-based drinks, technologically important charakteristics of the milk
Zásady pro vypracování
1. Proveďte literární rešerši zabývající se analýzou mléka. Zaměřte se nejen na mléko živočišné, ale pozornost věnujte i mléku rostlinnému (např.: sójové, mandlové atd.).
Zásady pro vypracování
1. Proveďte literární rešerši zabývající se analýzou mléka. Zaměřte se nejen na mléko živočišné, ale pozornost věnujte i mléku rostlinnému (např.: sójové, mandlové atd.).
Seznam doporučené literatury
Podle pokynů vedoucího práce.
Seznam doporučené literatury
Podle pokynů vedoucího práce.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise.