Předmět: Seminář bakalářské práce

» Seznam fakult » FCH » KALCH
Název předmětu Seminář bakalářské práce
Kód předmětu KALCH/C517
Organizační forma výuky Seminář
Úroveň předmětu Bakalářský
Rok studia nespecifikován
Semestr Zimní
Počet ECTS kreditů 2
Vyučovací jazyk Čeština
Statut předmětu Povinný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
  • Červenka Libor, doc. Ing. Ph.D.
Obsah předmětu
Výsledné zpracování teoretické části bakalářské práce do publikační formy. Práce s literaturou a databázemí. Sepsání bakalářské práce.

Studijní aktivity a metody výuky
Monologická (výklad, přednáška, instruktáž)
Výstupy z učení
Cílem předmětu je studenty seznámit s koncepcí bakalářské práce v rámci oboru a poskytnout jim odborné rady při tvorbě rešerše a vlastní práci.
Student získá teoretické znalosti v úzce specializovaném oboru a to podle zvoleného tématu bakalářské práce. Po absolvovaní předmětu je schopen samostatně vypracovat vědeckou práci.
Předpoklady
nespecifikováno

Hodnoticí metody a kritéria
Posouzení zadané práce

Schopnost samostatné práce na zadané téma.
Doporučená literatura
  • Dle konkrétního zadání balalářské práce.


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2014) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní