Název předmětu | Seminář bakalářské práce |
---|---|
Kód předmětu | KALCH/C517 |
Organizační forma výuky | Seminář |
Úroveň předmětu | Bakalářský |
Rok studia | nespecifikován |
Semestr | Zimní |
Počet ECTS kreditů | 2 |
Vyučovací jazyk | Čeština |
Statut předmětu | Povinný |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
Výsledné zpracování teoretické části bakalářské práce do publikační formy. Práce s literaturou a databázemí. Sepsání bakalářské práce.
|
Studijní aktivity a metody výuky |
Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) |
Výstupy z učení |
Cílem předmětu je studenty seznámit s koncepcí bakalářské práce v rámci oboru a poskytnout jim odborné rady při tvorbě rešerše a vlastní práci.
Student získá teoretické znalosti v úzce specializovaném oboru a to podle zvoleného tématu bakalářské práce. Po absolvovaní předmětu je schopen samostatně vypracovat vědeckou práci. |
Předpoklady |
nespecifikováno
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Posouzení zadané práce
Schopnost samostatné práce na zadané téma. |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
---|---|---|---|---|
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2014) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Zimní |