| Název předmětu | Bakalářská práce |
|---|---|
| Kód předmětu | KALCH/C518 |
| Organizační forma výuky | Cvičení |
| Úroveň předmětu | Bakalářský |
| Rok studia | nespecifikován |
| Semestr | Letní |
| Počet ECTS kreditů | 12 |
| Vyučovací jazyk | Čeština |
| Statut předmětu | nespecifikováno |
| Způsob výuky | Kontaktní |
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
| Doporučené volitelné součásti programu | Není |
| Vyučující |
|---|
|
|
| Obsah předmětu |
|
Problematika je dána konkrétím zadáním bakalářské práce.
|
| Studijní aktivity a metody výuky |
| Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Laborování |
| Výstupy z učení |
|
Individuální konzultace týkající se sepisování bakalářské práce. V případě prací experimentálních provádění nezbytných experimentů a vyhodnocování experimentálních dat. Posluchač se musí přihlásit na příslušné katedře nebo ústavu dle svého zájmu.
Vedení laboratorního deníku, získávání a zpracování a kritické hodnocení experimentálních dat, vypracování odborného textu menšího rozsahu. |
| Předpoklady |
|
|
| Hodnoticí metody a kritéria |
|
Rozbor produktů pracovní činnosti studenta
Schopnost samostatné práce na zadané téma. |
| Doporučená literatura |
|
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
|---|---|---|---|---|
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2014) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |