| Název předmětu | Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod |
|---|---|
| Kód předmětu | KALCH/C528 |
| Organizační forma výuky | Přednáška |
| Úroveň předmětu | Magisterský |
| Rok studia | nespecifikován |
| Semestr | Zimní |
| Počet ECTS kreditů | 4 |
| Vyučovací jazyk | Čeština |
| Statut předmětu | nespecifikováno |
| Způsob výuky | Kontaktní |
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
| Doporučené volitelné součásti programu | Není |
| Vyučující |
|---|
|
| Obsah předmětu |
|
Aktuální tříhodinová přednáška.
|
| Studijní aktivity a metody výuky |
| Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) |
| Výstupy z učení |
|
Cílem předmětu je seznámit studenty s nejmodernějšími poznatky v analytické instrumentaci. Na přednášení se podílejí přední odborníci z ústavů Akademie věd ČR, výzkumných ústavů, odborných laboratoří, vedoucí pracovníci obchodních firem prodávajících moderní analytickou techniku aj., pozvaní podle aktuálních potřeb odborné výuky analytické chemie.
Absolvent předmětu je seznámen s nejmodernější instrumentací, metodami a trendy analytické chemie. |
| Předpoklady |
|
Předmět je určen studentům posledních ročníků magisterského studia, předpokládá se, že absolvovali všechny předepsané předměty oboru.
|
| Hodnoticí metody a kritéria |
|
Písemná zkouška
Předmět je určen studentům posledních ročníků magisterského studia, předpokládá se, že absolvovali všechny předepsané předměty oboru. |
| Doporučená literatura |
|
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
|---|---|---|---|---|
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Analytická chemie (2013) | Kategorie: Chemické obory | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Analytická chemie (2016) | Kategorie: Chemické obory | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Analytická chemie (2015) | Kategorie: Chemické obory | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |