Předmět: Laboratoř oboru II

» Seznam fakult » FCH » KALCH
Název předmětu Laboratoř oboru II
Kód předmětu KALCH/C530
Organizační forma výuky Laboratoř
Úroveň předmětu Magisterský
Rok studia nespecifikován
Semestr Zimní
Počet ECTS kreditů 14
Vyučovací jazyk Čeština
Statut předmětu Povinný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
Obsah předmětu
Dle pokynů vedoucího práce.

Studijní aktivity a metody výuky
Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Nácvik dovedností, Laborování
Výstupy z učení
Předběžné experimenty s tématikou diplomové práce dle zadání a pokynů vedoucího práce. Práce s odbornou literaturou.
Samostatná práce s příslušnou instrumentální technikou. Vyhledávání v databázích a odborné literatuře.
Předpoklady
nespecifikováno

Hodnoticí metody a kritéria
Posouzení zadané práce

Schopnost samostatné práce na zadané téma.
Doporučená literatura
  • Dle pokynů vyučujícího.


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 2 Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 2 Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 2 Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní