Název předmětu | Laboratoř oboru II |
---|---|
Kód předmětu | KALCH/C530 |
Organizační forma výuky | Laboratoř |
Úroveň předmětu | Magisterský |
Rok studia | nespecifikován |
Semestr | Zimní |
Počet ECTS kreditů | 14 |
Vyučovací jazyk | Čeština |
Statut předmětu | Povinný |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
Dle pokynů vedoucího práce.
|
Studijní aktivity a metody výuky |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Nácvik dovedností, Laborování |
Výstupy z učení |
Předběžné experimenty s tématikou diplomové práce dle zadání a pokynů vedoucího práce. Práce s odbornou literaturou.
Samostatná práce s příslušnou instrumentální technikou. Vyhledávání v databázích a odborné literatuře. |
Předpoklady |
nespecifikováno
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Posouzení zadané práce
Schopnost samostatné práce na zadané téma. |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
---|---|---|---|---|
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |