| Název předmětu | Laboratoř oboru II |
|---|---|
| Kód předmětu | KALCH/C530 |
| Organizační forma výuky | Laboratoř |
| Úroveň předmětu | Magisterský |
| Rok studia | nespecifikován |
| Semestr | Zimní |
| Počet ECTS kreditů | 14 |
| Vyučovací jazyk | Čeština |
| Statut předmětu | nespecifikováno |
| Způsob výuky | Kontaktní |
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
| Doporučené volitelné součásti programu | Není |
| Vyučující |
|---|
|
|
| Obsah předmětu |
|
Dle pokynů vedoucího práce.
|
| Studijní aktivity a metody výuky |
| Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Nácvik dovedností, Laborování |
| Výstupy z učení |
|
Předběžné experimenty s tématikou diplomové práce dle zadání a pokynů vedoucího práce. Práce s odbornou literaturou.
Samostatná práce s příslušnou instrumentální technikou. Vyhledávání v databázích a odborné literatuře. |
| Předpoklady |
|
nespecifikováno
|
| Hodnoticí metody a kritéria |
|
Posouzení zadané práce
Schopnost samostatné práce na zadané téma. |
| Doporučená literatura |
|
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
|---|---|---|---|---|
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |