Název předmětu | Management of Chemical and Food Industries |
---|---|
Kód předmětu | KEMCH/C923A |
Organizační forma výuky | Přednáška |
Úroveň předmětu | nespecifikována |
Rok studia | nespecifikován |
Semestr | Letní |
Počet ECTS kreditů | 5 |
Vyučovací jazyk | Angličtina |
Statut předmětu | nespecifikováno |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Dostupnost předmětu | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
1. Management 2. Rozhodování, vícekriteriální rozhodování 3. Strategický Management 4. Marketing Management 5. Projektový Management 6. Supply Chain Management 7. Personální Management 8. Controlling
|
Studijní aktivity a metody výuky |
nespecifikováno |
Výstupy z učení |
Cílem předmětu je seznámit studenty se základním rozsahem managementu podniků chemického a potravinářského průmyslu
Posluchač po absolvování předmětu je schopen orientace v ekonomických a ekonomicko-manažerských znalostech potřebných pro management chemických výrob. |
Předpoklady |
Předpokladem pro studium předmětu jsou znalosti matematiky, podnikové ekonomiky a podnikového managementu
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Písemná zkouška
Písemná zkouška |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr |
---|