| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Klinická biologie a chemie
(2013)
|
Kategorie:
Speciální a interdisciplinární obory
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Zdravotní laborant
(2014)
|
Kategorie:
Zdravotnictví
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Zdravotní laborant
(2016)
|
Kategorie:
Zdravotnictví
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Klinická biologie a chemie
(2015)
|
Kategorie:
Speciální a interdisciplinární obory
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Klinická biologie a chemie
(2016)
|
Kategorie:
Speciální a interdisciplinární obory
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Hodnocení a analýza potravin
(2016)
|
Kategorie:
Potravinářství a potravinářská chemie
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Hodnocení a analýza potravin
(2013)
|
Kategorie:
Potravinářství a potravinářská chemie
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Klinická biologie a chemie
(2014)
|
Kategorie:
Speciální a interdisciplinární obory
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Zdravotní laborant
(2015)
|
Kategorie:
Zdravotnictví
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Hodnocení a analýza potravin
(2014)
|
Kategorie:
Potravinářství a potravinářská chemie
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|
| Fakulta:
Fakulta chemicko-technologická
|
Studijní plán (Verze):
Hodnocení a analýza potravin
(2015)
|
Kategorie:
Potravinářství a potravinářská chemie
|
1
|
Doporučený ročník:1,
Doporučený semestr:
Letní
|