| Název předmětu | Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod | 
|---|---|
| Kód předmětu | KALCH/C528 | 
| Organizační forma výuky | Přednáška | 
| Úroveň předmětu | Magisterský | 
| Rok studia | nespecifikován | 
| Semestr | Zimní | 
| Počet ECTS kreditů | 4 | 
| Vyučovací jazyk | Čeština | 
| Statut předmětu | nespecifikováno | 
| Způsob výuky | Kontaktní | 
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž | 
| Doporučené volitelné součásti programu | Není | 
| Vyučující | 
|---|
| 
 | 
| Obsah předmětu | 
| Aktuální tříhodinová přednáška. | 
| Studijní aktivity a metody výuky | 
| Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) | 
| Výstupy z učení | 
| Cílem předmětu je seznámit studenty s nejmodernějšími poznatky v analytické instrumentaci. Na přednášení se podílejí přední odborníci z ústavů Akademie věd ČR, výzkumných ústavů, odborných laboratoří, vedoucí pracovníci obchodních firem prodávajících moderní analytickou techniku aj., pozvaní podle aktuálních potřeb odborné výuky analytické chemie. Absolvent předmětu je seznámen s nejmodernější instrumentací, metodami a trendy analytické chemie. | 
| Předpoklady | 
| Předmět je určen studentům posledních ročníků magisterského studia, předpokládá se, že absolvovali všechny předepsané předměty oboru. | 
| Hodnoticí metody a kritéria | 
| Písemná zkouška Předmět je určen studentům posledních ročníků magisterského studia, předpokládá se, že absolvovali všechny předepsané předměty oboru. | 
| Doporučená literatura | 
| 
 | 
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází | 
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
|---|---|---|---|---|
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Analytická chemie (2013) | Kategorie: Chemické obory | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Analytická chemie (2016) | Kategorie: Chemické obory | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Analytická chemie (2015) | Kategorie: Chemické obory | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |