| Název předmětu | Laboratoř oboru II | 
|---|---|
| Kód předmětu | KALCH/C530 | 
| Organizační forma výuky | Laboratoř | 
| Úroveň předmětu | Magisterský | 
| Rok studia | nespecifikován | 
| Semestr | Zimní | 
| Počet ECTS kreditů | 14 | 
| Vyučovací jazyk | Čeština | 
| Statut předmětu | nespecifikováno | 
| Způsob výuky | Kontaktní | 
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž | 
| Doporučené volitelné součásti programu | Není | 
| Vyučující | 
|---|
|  | 
| Obsah předmětu | 
| Dle pokynů vedoucího práce. | 
| Studijní aktivity a metody výuky | 
| Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Nácvik dovedností, Laborování | 
| Výstupy z učení | 
| Předběžné experimenty s tématikou diplomové práce dle zadání a pokynů vedoucího práce. Práce s odbornou literaturou. Samostatná práce s příslušnou instrumentální technikou. Vyhledávání v databázích a odborné literatuře. | 
| Předpoklady | 
| nespecifikováno | 
| Hodnoticí metody a kritéria | 
| Posouzení zadané práce Schopnost samostatné práce na zadané téma. | 
| Doporučená literatura | 
| 
 | 
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází | 
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
|---|---|---|---|---|
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní | 
| Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Zimní |