Název předmětu | Bakalářská práce |
---|---|
Kód předmětu | KALCH/C518 |
Organizační forma výuky | Cvičení |
Úroveň předmětu | Bakalářský |
Rok studia | 3 |
Semestr | Letní |
Počet ECTS kreditů | 12 |
Vyučovací jazyk | Čeština |
Statut předmětu | Povinný |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
Problematika je dána konkrétím zadáním bakalářské práce.
|
Studijní aktivity a metody výuky |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Laborování |
Výstupy z učení |
Individuální konzultace týkající se sepisování bakalářské práce. V případě prací experimentálních provádění nezbytných experimentů a vyhodnocování experimentálních dat. Posluchač se musí přihlásit na příslušné katedře nebo ústavu dle svého zájmu.
Vedení laboratorního deníku, získávání a zpracování a kritické hodnocení experimentálních dat, vypracování odborného textu menšího rozsahu. |
Předpoklady |
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Rozbor produktů pracovní činnosti studenta
Schopnost samostatné práce na zadané téma. |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
---|---|---|---|---|
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2014) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 3 | Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní |