Předmět: Bakalářská práce

« Zpět
Název předmětu Bakalářská práce
Kód předmětu KALCH/C518
Organizační forma výuky Cvičení
Úroveň předmětu Bakalářský
Rok studia 3
Semestr Letní
Počet ECTS kreditů 12
Vyučovací jazyk Čeština
Statut předmětu Povinný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
Obsah předmětu
Problematika je dána konkrétím zadáním bakalářské práce.

Studijní aktivity a metody výuky
Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Laborování
Výstupy z učení
Individuální konzultace týkající se sepisování bakalářské práce. V případě prací experimentálních provádění nezbytných experimentů a vyhodnocování experimentálních dat. Posluchač se musí přihlásit na příslušné katedře nebo ústavu dle svého zájmu.
Vedení laboratorního deníku, získávání a zpracování a kritické hodnocení experimentálních dat, vypracování odborného textu menšího rozsahu.
Předpoklady


Hodnoticí metody a kritéria
Rozbor produktů pracovní činnosti studenta

Schopnost samostatné práce na zadané téma.
Doporučená literatura
  • Dle konkrétního zadání balalářské práce.


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2014) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní