Název předmětu | Diplomová práce |
---|---|
Kód předmětu | KALCH/C532 |
Organizační forma výuky | Laboratoř |
Úroveň předmětu | Magisterský |
Rok studia | 2 |
Semestr | Letní |
Počet ECTS kreditů | 28 |
Vyučovací jazyk | Čeština |
Statut předmětu | Povinný |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
Dle pokynů vedoucího práce.
|
Studijní aktivity a metody výuky |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou), Laborování |
Výstupy z učení |
Samostatné vypracování diplomové práce dle zadání a pokynů vedoucího práce.
Vedení laboratorního deníku, získávání a zpracování a kritické hodnocení experimentálních dat, vypracování odborného textu. |
Předpoklady |
nespecifikováno
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Posouzení zadané práce
Schopnost samostatné práce na zadané téma. |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
---|---|---|---|---|
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2015) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Letní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2016) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Letní |
Fakulta: Fakulta chemicko-technologická | Studijní plán (Verze): Hodnocení a analýza potravin (2013) | Kategorie: Potravinářství a potravinářská chemie | 2 | Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Letní |